Over ons

Foto
Sip’s Legerdump is al jaren een begrip in de stad Groningen. Sinds 2012 is het bedrijf overgenomen door Jorn`s Dump en Outdoor. De naam Sip`s Dump blijft gewoon de handelsnaam. We blijven de enige “echte” legerdump in deze stad. Want waar veel andere legerdumpzaken over zijn gegaan tot de verkoop van nieuwe spullen, houden wij vast aan een overwegend gebruikt assortiment. Voor ons staan militaire artikelen voor kwaliteit, tijdloosheid en gunstige prijzen.

Wij beperken ons niet alleen tot binnenlandse producten. Van over de hele wereld halen wij het beste wat de strijdmachten te bieden hebben. Toch zijn wij niet een puur militaire winkel. Van onze klantenkring is misschien tien procent beroepsmilitair. De rest van onze klanten zijn actief met outdoor, bushcraft, survival, scouting, beveiliging... eigenlijk teveel om op te noemen.

Naast ons grote aantal gebruikte artikelen, vullen wij ons assortiment aan met nieuwe producten. Voor ons moeten deze producten wel aan dezelfde eigenschappen voldoen als de originele dump artikelen. Zo hopen wij u een selectie artikelen aan te kunnen bieden waarover u tevreden kunt zijn en hopen wij u terug te zien als onze klant.

Vriendelijke groet,
Het Sip’s Dump Team


| Meer